• Nyheter

Reportage om Ekeby gård i Travhästen

I nya nummret av Travhästen kan du nu läsa ett reportage om Ekeby gård som Anne Andre-Isaksson skrivit. I reportaget skriver hon om hur Ekeby gård blev den gård det är idag, hur det är att arbeta tillsammans med sin dotter/pappa och vad som är bra att tänka på när man väljer sina märrar bland annat. 


"När pappas häst blev femma på
Solvalla försörjde det oss en hel
månad. Idag måste hästen vinna" 


Om du är intresserad av att läsa hela artikeln finns den i Travhästen nummer 3 2023 eller så kan du läsa den i deras onlinetidning som du hittar här.


I samma nummer av Travhästen kan du också läsa Nils Larssons artikel om ett studiebesök på Ekeby gård som Avelsföreningen tillsammans med Ekeby gård anordnade. En lyckad och trevlig dag med många besökare för att ta del och lära sig mer om avel och gårdslivet. Artikeln går alltså även den att hitta i Travhästen nummer 3 2023 eller i onlinetidningen här. 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln