• Nyheter

3 uppfödarsegrar på samma dag

Liam Dana vinner på Sundbyholm efter ett starkt lopp i dödens Liam Dana vinner på Sundbyholm efter ett starkt lopp i dödens

För dryga 10 år sedan small det till med 4 uppfödarsegrar på samma dag.I fredags small det till igen med 3 segrar för Ekebyuppfödda hästar varav 2 för annans räkning.

Först ut var Easy Cash som debutvann på Eskilstuna för sin ägare och uppfödare Rune Vidar Nordum (Nortronic KB). Sedan var det Liam Dana som slog till för sin uppfödare Anna-Lena Danielsson (Stall Dana AB) efter ett starkt lopp i dödens.Båda dessa hästar med Jörgen Westholm som tränare&kusk som har ett starkt "flow" i stallet.Sist ut var Ove med Hans-Owe&Rose-Marie Sundberg som deluppfödare.Han vann försöket i Arvika-cupen och slutade 2:a i finalen.Hans Karlsson tränar och sonen Petter satt i sulkyn.

Med dessa 3 segrar är vi uppe i 22 stycken när halva året har gått vilket borgar för ett rekordår då toppnoteringen är 28 segrar på ett år.Segerprocenten ligger för dagen på fina 17 procent.
Ser detta som ett resultat av att stomaterialet förbättrats succesivt av satsande ägare som valt Ekeby Gård som "Uppfödaranstalt".

Nämnas bör också att på lördagen slutade Ekebyuppfödda Scarlet Hello 5:a i E3-finalen för 3-åriga ston och belönades med 160.000:- för den insatsen.

Klicka här för att se kommande starter för Ekebyuppfödda hästar

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln