• Nyheter

V75 Solvalla 16 nov

Då var det lördag igen och lite gliringar har man fått stå ut med, men så länge det är från de som är okunniga så rinner det av. Gör denna vecka på ett lite annat sätt än förregående vecka lämnar några som jag ser det säkra spikar samt chans spikar och några skrällar. Sen hoppas jag att det ska vara något som hjälper er på traven. Och du Tommy försök att inte tänka så mycket själv denna vecka utan lyssna på dom som har lite mer koll. Du har ju ca 9049 stycken som ligger före dig i vm i v75 som du kan fråga. Ska nu ställa mig vid spisen för att tillaga middag till stor bonden från Ekeby herr middag som hägrar, har två timmar på mig till förrätten ska serveras. Håll koll på sidan kan kanske komma lite mer tipps framåt kvällen.

Hoppas nu att du Patrik villat upp dig för sitter detta har du en stor press på dig eftersom du är ett proffs!!!.

Får tacka Anders Kålle Karlsson för förtroende, och ni alla ska veta att Tommy Stark fick erbjudande denna vecka men vart skakis och tackade nej.

Avslutar med ett tipps utanför V75 lopp ett häst nr 8 Sugar Neo dåligt spår men en plats chans kan det vara om man har lite tur.

Bilden är på travets framtid innom catch drivingen!!!!.
 

Med Vänliga Hälsningar

Micke Brännlund

 

Spikar:

Avd2: Vacqueyras

Avd6: Prey Frontline

Avd7: Digital Ink

Chans Spikar:

Avd1: Overtaker By Sib

Avd3: Monster Drive

Avd4: Mynta Broline

Avd5: Aroma Grim

Skrällar:

Avd3: Perfect Toll

Avd4: O.F.V Continue

Avd5: Global Ninja

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln