• Nyheter

"Leffa G:son" inleder

Efter att Patrik Fernlund stått för V75-tipsen i dryga 2 år här på hemsidan gör vi nu ett uppehåll och provar lite nya grepp med några "gästtippare" med jämna mellanrum.

Först ut på året blir Leif Gustavsson som nedan delger er hans rad inför morgondagens V75:a på Jägersro.

"Leffa" är en profil i Tystberga efter att ha varit företagare på bygden i 25 år.Först drev han ortens taxirörelse (där undertecknad var dräng) sedan var han "mackägare" och ATG-ombud och bidrog starkt till omsättningen på travspel då han i stort sett lämnade in en egen kupong varje dag samt stod för andelsspel 2 gånger i veckan.

I år var det hans tur att vara "dräng" på Ekeby.Han har tillsamans med Börje varit till stor hjälp under tiden som Håkan har varit sjuk.Fick en pratstund med "Leffa" och undrade vilken syssla som är roligast på Ekeby?

-Vad som helst,bara man får komma till Ekeby och hjälpa till.

Det låter bra! Du verkar vilja ha saker att ta tag i nu när du har sålt "macken"?

-Jag har fullt upp om jag vill,men jag vill helst jobba på Ekeby där jag trivs bäst.Det är ett allsidigt jobb med allt ifrån röjning i skogen,traktorkörning,maskinvård m m

Det är vi tacksamma för,det ska ju vara roligt att arbeta.

-Absolut,och inte att förglömma så har vi ju fotbollen som gemensamt intresse vilket gör att vi alltid har något att prata om.

Tack för pratstunden och så var det det här med morgondagens tips.

-Just det! Det får bli så här. Lycka till!

3 Calvin Borel
1,4,5,10
1,5
3 Quantum Outlook
1,4,7,8,10
1,4,9
2,7,11

/Anders  

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln