• Nyheter

Samuel Rehn

Är den senaste i raden av travtränare att besöka Ekeby.Detta skedde under lördagen och hemsidan passade på att ställa några frågor.

Du är jämte din barndomsvän Jörgen Westholm den travtränare som har flest "Ekebyuppfödningar" i träning,nämligen 3 stycken.
-Jaha,det blir ju en ganska hög procent då jag inte har någon stor tränarrörelse.

Vad har du att säga om dessa 3 för dagen?
- Ja,om vi börjar med 3-årige valacken No April Fool (e.Adrian Chip-Arnica) så verkar det vara rena fyndet då jag köpte honom på kriterieauktion 2015 för endast 50.000:-. Men det beror nog mest på att Adrian Chip inte slagit väl ut i aveln tills dess annars har ju moderstammen så gott som alltid levererat.
Jag planerar för att han kommer till start runt påsk.

Spännande! Åsså var det det 3-åriga stoet Sabadill? (e.Super Photo Kosmos-Approach Idle).
-Även hon är en väldigt fin travare men har ett starkt humör som jag inte vill ha för bråttom med så en förväntad start kanske kan bli runt midsommar.

Jaha där ser man,undrar om det är Super Photo Kosmos som har gett humöret då Approach Idle är "Ekebys" trevligaste märr? Hennes 2-åring Aperol Ha (e.Maharajah) samt 1-åring Bo Diddley (e.Make It Happen) är i alla fall väldigt sociala och har ett trevligt lynne.
-Jag vet inte men huvudsaken att dom kan springa och det kan hon.

Till sist 2-årige Triton (e.Triton Sund-Glittra C.D.) som du har på uppträning åt vår gemensamme vän Mats Gunnarsson och hans kompisar?
-Jag körde honom på isen för första gången häromdagen och jag var nöjd över hur han rörde sej så det ser bra ut,Karlsson!      

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln