• Nyheter

Auktionen avklarad

2 dygns arbete på auktion under torsdag och fredag kan summeras enligt följande:
Först ut på torsdagen var Samedi med nr.17 där Karlsson junior fick storhetsvansinne och ropade tillbaka henne för 320.000:-. Vis av förhoppning om att "glänsaren" Castor the Star skulle ge klirr i kassan vilket visade sej bli verklighet då han med nr.28 ropades in av Team Westholm för 400.000:- och därmed blev auktiondagens femte dyraste häst.På bilden syns dotter Erika som visade upp honom under dagen.

Sent på kvällen ropades nr.116 Lady Silver åter av sina ägare SilverCityBreeders för 60.000:- och fick tillsammans med Samedi följa med hem till Ekeby igen.

Först ut på fredagen var Solid Silver som tyvärr inte fick något bud och fick åka till Norrby i Tystberga för inkörning i regi Filip di Luca. Med nr.250 ropades Canman Ha in för 70.000:- av hästägare hos den av oss välkände Lars D Carlson på Sundbyholm.Slutligen var det Django Silver med nr.268 som gick under klubban för 240.000:- och därmed hamnade på topplistan över fredagens försäljningar.Rickard Svanstedt var köpare och nöjda säljare SilverCityBreeders.

Därmed kan vi avrunda årets uppfödarsäsong och blicka framåt nästa år då det för dagen finns 16 föl och 27 fölston att ta hand om.    

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln