• Nyheter

Helgsummering

En intensiv helg inleddes på Solvalla vid lunchtid på fredagen för att bevittna Ekebyuppfödningen Rothschild som slutade fyra i auktionsloppet för 3-åriga hingstar&valacker. 

Rothschild&Joakim Lövgren
Rothschild&Joakim Lövgren

Därefter bilfärd till Upplands Väsby igen där jag tidigare levererat en välputsad och fin Ikaria som under kvällen skulle auktioneras ut på elitauktionen. Strax efter kl.20.00 slog auktionsutropare Patrick Wickman klubban i bordet vid ett bud på 180.000:-. Köpare: Fredrik Linder.
Stort tack till Johanna Blomander som skötte visningen av Ikaria på ett proffsigt sätt.

Johanna&Ikaria
Johanna&Ikaria

Lördagen inleddes med igångkörning av en ny slåtterkross (se bilden). Nästa vecka förväntas start av vallskörden för ett antal mjölkbönder i trakten och då måste allting vara i toppskick.

Resten av lördagen gick åt till att bevittna och fira Joakim Gustavssons bröllopp då han fick sin Ulrika.

Trött efter lördagens firande så inleddes söndagsmorgonen med en tillsyn av alla fölungar innan vi styrde kosan mot årets elitlopp på Solvalla. Årets höjdpunkt för oss traventusiaster går inte till historien denna gång då det var ett ihåligt elitlopp i min mening vilket inte blev bättre av att den stora stjärnan Bold Eagle gjorde bort sej i försöket. Men ändå en svårslagen upplevelse då man hade förmånen att för 11:e året i rad få sitta på VIP-läktaren och få tillfälle att skåla och fira VM-guldet i ishockey tillsammans med legenderna Johan Garpenlöv (assisterande förbundskapten)&Uffe Dahlén (se bilden). 

Foto: Mats Sundin
Foto: Mats Sundin

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln