• Nyheter

Extra V75

Mats intervjuas av "Lillis" Olsson under stochampionatshelgen på Axevalla Mats intervjuas av "Lillis" Olsson under stochampionatshelgen på Axevalla

När ATG ordnar extra V75 på annandagen så måste givetvis Ekeby Gårds läsare få chansen till lite tips på hemsidan.
Dagens gästtippare är ingen mindre än ATG:s ordförande Mats Denninger som sedan många år tillbaka är god vän till familjen Karlsson,Tystbergabo som han är.

"Kul att få bidra till Ekeby Gårds trevliga webbplats: Vill börja med att önska er alla en god fortsättning på julfirandet! När julen är överstökad ser vi fram emot 2014 då ATG kommer att satsa stenhårt för att vända de senaste två årens vikande trend. Vi har lagt en bra grund under 2013 och nu i december fått ökat utrymme att utveckla våra produkter.Det ska bli en spännande resa i nära samverkan trav- och galoppsporten.

Efter årets enda travfria dag,julafton, är det dags att ladda för nya äventyr i helgdagarnas alla V75-möjligheter.I morgon V75-finaler på Solvalla!

Delvis svår omgång med bl.a. tvååringar i V75-4. Tipsen där verkar luta åt endera Orion Tilly eller Soonerorlater. Jag törs nog ändå inte vara utan 3 Gabriella Sisu. Få lär gardera Maharajah efter senaste uppvisningen på Åby. Annars erbjuder inte minst sista avdelningen en svår spelnöt att knäcka. Gäller nog att ha med sig lite streck dit. Om så inte är fallet blir nog min lösning 1 Stelton.

Lycka till!

Mats Denninger,Tystberga
ordförande ATG"


Anders passade även på att ställa några frågor till Mats.

Hur länge har du varit ordförande i ATG?
- Sedan december 2007.

Före det har du ju bl.a. varit statssekreterare åt jordbruksminister Karl-Erik Olsson,jag kommer ihåg min tid som taxichaufför åt Taxi G:son då jag bl.a. skjutsade er från en kungamiddag. Hur upplevde du den tiden?
- Det var en intensiv period inför EU-inträdet där förhandlingar om jordbruk o fiske tog över 50% av tiden,samt alla taxiresor med dej givetvis haha.

Före dej som ordförande för ATG har det ju varit Leif Zetterberg och Bo Dockered som också representerat centerpartiet. Hur kommer det sej,är det något uttalat från regeringen att det skall vara så?
- Nej,det handlar nog mera om att kunna förutsättningarna och förstå samspelet LANDSBYGD-DET IDEELLA-SPORT o SPEL och sätta in det i sitt perspektiv.

Slutligen,tack för tipset och pratstunden mitt i julstöket.
- Det var bara trevligt.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln