• Nyheter

Hallå där Anders Bredberg

Hur är läget?
-Läget är bra!

Jag tyckte att du kunde vara ett lämpligt "offer" för denna veckas fredagsintervju.Speciellt nu när du har en av Sveriges snackhästar till start i morgondagens V75:a på Bergsåker,i form av Zenit Brick.
-Det kan jag förstå för det är han ju faktiskt.

Jag vet att du inte är någon spelare men om du vore det så är väl Zenit en lämplig spik imorron?
-Spik får han bli på mitt lilla system.

Jag tänker i alla fall tippa med hjärtat och bygga mitt system på honom och en annan Tystbergahäst,då Leif&Lena på Revlinge har sin uppfödning Jaques Noir i V75-7 tillika DD-2.
-
Det håller jag med om. Jaques Noir har ju varit lite osäker men jag kommer också att spela med hjärtat.

Det kändes ganska bra att leverera 12 ton havre till dej idag då det som vanligt inte är några problem med betalningsförmågan,speciellt inte nu när Zenit Brick dragit in rejält med "deg" ha ha.
-Ha ha,ja han är ju den i Sverige som tog flest V75-segrar ifjol nämligen 7 stycken.Han sprang in 1,5 miljon ifjol och har nu sammanlagt sprungit i 2,5 miljon.

Kommer du att åka till Sundsvall imorron?
-Nej det är för långt,speciellt vintertid.Jag sitter hemma i TV-soffan i lugn o ro.

Vi ses den 22:a om inte förr,du har ju bjudit in brorsan&mej m.fl. på jakt.
-Ja,ni är välkomna!

Du har ju gått om dovhjort på dina marker,det vore bra om vi kan fälla ett gäng så att dom inte äter upp all spannmål som jag odlar hos dej på Norrby.
-Just det! Det vore bra.

På tal om Norrby,hur kommer stuteriverksamheten att se ut det kommande året?
-Make It Happen kommer att vara den enda stationära avelshingsten,sen kommer vi att ta emot färsk skicksperma på andra hingstar.

Make It Happen,Ja! Han är ju pappa till Zenit Brick och flertalet andra miljonärer. Jag har haft förmånen att få föda upp två stycken av hans bästa avkommor för annans räkning (Final Oak&Melker) och håller honom högt som avelshingst. Du är väl numera ensam ägare till Make It Happen?
-YES !!!

Lycka till imorron då!
-Tack !

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln