• Nyheter

Ekeby Gård förstärker

Från och med 1:a April blir dottern Erika tillsvidareanställd på heltid!

Hon lämnar sin anställning på ICA i Flen den 1:a mars för att under mars månad vidareutbilda sej och gå seminassistentkursen i Skåne och kan därefter sköta semineringarna på Ekeby är tanken.

Erika har trots sin ringa ålder hunnit skaffa sej ett brett kunnande inom hästnäringen, främst genom sitt brinnande intresse men även genom praktisk erfarenhet i både rid och travbranschen.

Hon har alltid varit hjälpsam och funnits till hands på Ekeby under sin uppväxt men har även skaffat sej erfarenhet utifrån via tidigare arbeten hos Norrby Stuteri,Nina Hoffman,Jörgen Westholm etc.

Efter avslutad seminkurs kan hon förhoppningsvis lägga till seminör i sitt CV.Där hon sedan tidigare har en 3-årig gymnasial utbildning via hästlinjen på Öknaskolan.

På Ekeby kommer hennes arbetsuppgifter till 80% vara på hästsidan men Erika är inte främmande för övriga gårdssysslor med allt vad det innebär.

Farfar Yngve hade varit stolt och glad över att ha Erika på stallbacken då hon blir tredje generationen att jobba med hästarna på Ekeby. Vi får hoppas att hon är lika glad om ett par år som hon är på bilden när hon skriver på anställningsavtalet.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln