• Nyheter

Första med Readly Express

Stjärnhingsten Readly Express tömdes idag annandag påsk på sperma för första gången under sin två veckor långa avelssejour på Menhammar Stuteri.

Då föll det sej så väl att Ekebys Barfine Player var mogen att semineras just idag och blir därför det första stoet tillsammans med ett annat sto på Menhammar att semineras med Readly Express färska sperma i år.

Det blev en händelserik dag efter att veterinär Andreas Sandin undersökt Barfine Player på Ekeby på morgonen.Det var bara att lasta Barfine Player till hans veterinärstation i Järna,därefter vidare färd till Menhammar för att hämta sperman för att sedan åka tillbaka till Andreas för insemination.(Se bilden).

Elin&Ankis tyckte det var roligt att fastna på bild tillsammans med den blivande kändisen Andreas som den här säsongen deltar i TV4:s succéserie "Bonde söker fru" som en av deltagarna.
Ekeby Gård önskar Andreas lycka till i jakten på kärleken.Magkänslan säger att han kommer att drunkna i beundrarbrev som den trevlige och mycket duktige veterinär han är.

PS.Det verkar som att våren nalkas då även Ekebystoet First Love Boko som står uppstallad på Menhammar visade brunst och blev inseminerad idag med Nuncios färska "säd". 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln