• Nyheter

Känslosam kväll på Solvalla

5-åriga stoet Scarlet O´Cara (e.Scarlet Knight-Cara Bobs Crown) tog sitt livs första seger under tisdagskvällens tävlingar på Solvalla.

Förstapriset var 40.000:-

Grattis till tränaren Jörgen Westholm kusken Oskar J Andersson skötaren Erika Karlsson samt ägarna Vivorum Bygg&Fastighetsservice HB.

Dom ovanstående raderna är ungefär vad som brukar skrivas vid en uppfödarseger. Men just denna seger var mycket speciell då det var dotter Erikas första skötarseger sedan hon började sin anställning hos Team Westholm i januari. Att få ta den med en häst som hon gillar väldigt mycket och som hon har sett växt upp på Ekeby gör inte saken mindre känslosam.
Dom största segerorganisatörerna är nog ägarkonstellationen i detta fall,då dom har varit extremt uthålliga med denna otursförföljda häst.Ägarkonstellationen består i huvudsak av gamla fotbollskompisar från Tystberga som tålmodigt och med stort förtroende låtit Team Westholm jobbat i lugn och ro,vilket till sist gav en seger.
Synd att inte fler av dessa hade möjlighet att vara på plats denna kväll och bevittna segern samt att höra delägare Göran i vinnarcirkeln när han visade sin glädje i segerintervjun.

/Anders 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln